50 MIJLS 100 MIJLS SOLO NORTH SEA
SHORTHANDED HISWA SOLO CHALLENGE AWARD
PHOTOS VIDEOS
© shorthanded.nl
ronstan.com

aquaplanning.png

sailloft.pngZilt Magazinenzc_logo_96.pngSHORTHANDED AGENDA

 50 Mijl
 50M   26-04-14
De wedstrijd staat open voor mono en multihulls vanaf 20 voet lengte.Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat iedereen mee kan doen, zonder rating of handicap omdat alle boten in een 'Open Klasse' varen. Grotere genua/gennaker, waterballast, ontmanteld interieur, het is in deze klasse allemaal toegestaan om sneller te gaan. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitiewww.50mijl.nl
 40 mijl van Bru
 40M   24-05-14
De 40 mijl van Bru is een doublehanded zeilwedstrijd voor scherpe jachten vanaf 8 meter lengte. Bru is de afkorting die wordt gebruikt op de visserschepen uit Bruinisse. De wedstrijd is een “rondje Grevelingenmeer” van 40 mijl met start en finish voor de jachthaven van Bruinisse. De organisatie is in handen van de stichting 40 mijl van Bru. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie. Alle informatie op de website

 VuurschepenRace
 150M   27-05-14
Klassieker van Scheveningen naar  Harwich, onder IRC. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie
 RORC North Sea Race
 150M   30-05-14
De terugweg van de Vuurschepenrace, onder IRC. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie
 Round Britain & Ireland Race
 1885M   01-06-14
Dé klassieke doublehanded race. Het zusje van de OSTAR.  Per etappeplaats stops van 48 uur: Plymouth / Kinsale / Barra / Lerwick / Lowestoft / Plymouth. IRC & MOCRA. www.rwyc.org
 North Sea Regatta
 5M   06-06-14
Voor het eerst in de geschiedenis van de NSR, shorthanded inshores! De wedstrijden zijn ook onderdeel van de Shorthanded Competitie.
 YSY Ronde om Noord-Holland
 100M   20-06-14
Gestart wordt vanuit Muiden. De route loopt via Enkhuizen, Kornwerderzand en Den Helder waarna in IJmuiden wordt gefinisht. Het grootse feest in IJmuiden ter afsluiting draagt zeer bij tot de bekendheid van de YSY Ronde om Noord- Holland. De YSY Ronde om Noord-Holland wordt georganiseerd door de Stichting YSY Ronde om Noord-Holland in nauwe samenwerking met de YSY en met steun van sponsoren. Info: www.ysy.nlDe wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie.
 Veronica Race
 20M   05-07-14
Onderdeel van de Delta week, offshore, start en finish bij de Rompotsluis. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie.
 Flevo Race
 20M   15-08-14
Vanaf 2012 doet ook een doublehanded klasse mee aan de klassieke Flevo Race. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie. Zie Flevo Race.
 Lichtplatform Goeree Race
 30M   06-09-14
Rondje om het lichtplatform, voor info zie de site. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie.
 100 mijl
 100M   12-09-14
Doublehanded/Solo race van IJmuiden - IJmuiden onder ORC, ism Yachtclub Seaport IJmuiden. De wedstrijd is ook onderdeel van de Shorthanded Competitie. Voor alle informatie: www.100mijl.nl
 200 Myls Solo
 200M   24-09-14
Klassieke solo wedstrijd voor kajuitzeiljachten over 200 Mijl. Verschillende parcours zijn mogelijk, start is in Bataviahaven en daarna zijn er routes over IJsselmeer, Wad en/of Noordzee.
 Singlehanded
 200M   18-10-14
Singlehanded wedstrijd op IJsselmeer, Wad- en Noordzee. http://www.singlehanded.nl

De missie van de stichting SHORTHANDED.NL is het promoten van alle aspecten van shorthanded zeilen door het organiseren van wedstrijden, evenementen, workshops en deze website. De Stichting werkt zoveel mogelijk samen met andere shorthanded initiatieven en ondersteunt of behartigt zo nodig algemene belangen van shorthanded zeilen.
Lees verder »
 

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor de nieuwsbrief van SHORTHANDED.NL
 
 
Ik ontvang graag e-mails..
als tekst opgemaakt

CONTACTMETEO LELYSTAD